top of page
Natalie Fotografie 580.jpg

Trouwen

Ik weet dat jullie druk bezig zijn met het plannen van jullie droombruiloft, maar laten we eerlijk zijn, geen bruiloft is compleet zonder de meest enthousiaste en af en toe een beetje gekke bruidsfotograaf. En raad eens? Jullie hebben me gevonden!

Ik ben Natalie Hogerhuis en als bruidsfotograaf ben ik gepassioneerd in het vastleggen van liefdesverhalen op een spontane en relaxte werkwijze. Mijn doel is om jullie speciale dag te transformeren tot tijdloze herinneringen die jullie voor altijd koesteren. Mijn superkracht? Door altijd op zoek te gaan naar het juiste licht, weet ik precies hoe ik het mooist jullie liefde in foto's moet vangen, terwijl jullie genieten van elk moment zonder ongemakkelijke poses.

Bij mij draait alles om jullie. Ik begrijp dat elke liefdesband uniek is, en daarom leg ik niet alleen vast wat ik zie, maar ook wat jullie voelen. Jullie vertederende glimlachen, intieme omhelzingen, zelfs die onverwachte traan van geluk. Elk moment draagt bij aan jullie unieke verhaal. Of jullie nu een knipoog naar traditie willen geven of de dansvloer op z'n kop willen zetten met jullie te gekke moves, ik ben erbij met mijn camera en misschien zelfs een dansje als jullie dat willen.

Vraag hieronder de brochure aan om te ontdekken hoe ik jullie liefdesverhaal kan laten schitteren. Als jullie er klaar voor zijn om jullie avontuur met mij te delen, sta ik klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar de verhalen van anderen? Lees hier de ervaringen van voorafgaande bruidsparen.

Trouwen in het buitenland

Een destination wedding biedt niet alleen een onvergetelijke trouwdag, maar ook een avontuurlijke reis voor jou en je gasten. Of het nou op een mooi stukje strand is of een in een pittoresk stadje, ik reis graag met jullie mee om dit unieke avontuur vast te leggen. Naast het normale tarief wat ik in Nederland vraag, komen er alleen extra kosten bij voor de reis, verblijf en eventuele huurauto. Laat me jullie specifieke plannen weten en ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat voor jullie.

Destination wedding fotograaf

Prijzen

6 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 250 foto's

Reiskosten binnen een straal van 40 km vanaf Zeist

Verrassingsalbum 15x15 cm

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

1.570,-

8 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 300 foto's

Reiskosten binnen een straal van 40 km vanaf Zeist

 

Verrassingsalbum 15x15 cm

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

1.830,-

10 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 350 foto's

Reiskosten binnen een straal van 40 km vanaf Zeist

 Luxe album 25x25cm

incl. 30 pagina's

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

2.390,-

12 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 400 foto's

Incl. reiskosten

Luxe album 30x30cm

incl. 30 pagina's

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

2.650,-

Extra's

Upgrade Fotoboek​

(voor pakketen van 6 en 8 uur)

30 pagina's

Gewatteerde kaft

(lederlook, linnen, suede, vinyl)

Luxe bewaarbox (optioneel)

Hoog kwalitatief fotopapier

Vlakliggende pagina's

 

v.a. 380,-

Pre-weddingshoot

15 foto's

+/- 60 minuten

Foto's zelf uit te kiezen vanuit een online galerij

Te gebruiken voor Save-The-Date kaarten

Extra foto's bij te bestellen

90,-

2e fotograaf

Al vanaf 1 uur te boeken

Meer gevarieerde foto's dankzij het tegelijkertijd fotograferen vanuit twee invalshoeken.

Mogelijkheid tot opsplitsen. 

Ideaal bij bijvoorbeeld het aankleedmoment van bruid én bruidegom.

Ontvang extra foto's

v.a. 130,- p/u

Vraag hier je brochure aan
(Let op: Mijn mailtjes kunnen in je spambox terechtkomen)

Bedankt voor je aanvraag!

Werkwijze

Voor de bruiloft

Om tot een mooi eindresultaat te komen beginnen we natuurlijk met een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen om te zien of we een match zijn. We bespreken jullie dag globaal en ik laat weten wat ik voor jullie daarin kan betekenen. Na het gesprek stuur ik jullie een offerte op en dan is het tijd om te beslissen of jullie verder met mij in zee willen gaan (voor mij spannend!!). Na akkoord betalen jullie aan en dan zal jullie datum definitief in mijn agenda staan. YES! 

Ongeveer 2 weken voor de bruiloft is het tijd om weer even om de tafel te gaan zitten want dan nemen we namelijk het definitieve draaiboek door die ik ook graag van jullie digitaal ontvang.

Eindelijk is het zover!

Op de dag zelf ga ik helemaal mee met de flow en jullie zullen soms niet eens merken dat ik in de buurt ben. Maar... als we tijdens de fotoshoot toffe beelden van jullie gaan schieten, dan kan ik soms erg enthousiast uit de hoek komen. Dus opgepast. Ik snap natuurlijk dat jullie niet elke dag voor de camera staan dus ik loods jullie hier helemaal doorheen om leuke en eenvoudige opdrachten te laten uitvoeren. En niet vergeten: Geniet! Want als jullie op dat moment van elkaar genieten, doen jullie dat later ook bij het zien van deze foto's.

Na de bruiloft

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 3 dagen een preview in een online galerij. Misschien wel als jullie al in de zon liggen te chillen tijdens jullie honeymoon? Binnen 6 weken zullen jullie alle foto's van mij digitaal ontvangen en het fotoboek met usb volgt daarna. Indien jullie voor het pakket van 6 of 8 uur fotografie hebben gekozen, is mogelijk om jullie verrassingsalbum te upgraden naar een mooi luxe fotoalbum. Voor alle luxe albums geldt dat jullie vanuit de online galerij zelf jullie mooiste foto's uitkiezen die jullie in het album willen hebben. In elke album zit standaard 30 pagina's, maar is naar wens uit te breiden.

Lieve woorden

" Zo blij met Natalie op onze bruiloft. Vanaf het eerste contact al een heel fijn gevoel. Tijdens de intake bleek ons gevoel te kloppen en waren we blij dat Natalie onze bruiloft wilde vast leggen. Contact liep altijd vriendelijk en makkelijk. Stond open voor alle ideeën en dacht zelf ook fijn mee. 

 

Van te voren ook een verlovings shoot ingepland zodat we al konden wennen hoe het zou zijn maar ook toen al heel blij met de foto’s die we kregen.

 

Op onze grote dag ook heel fijn ervaren dat Natalie erbij was. Ondanks dat we ook nog een videograaf hadden die ze niet kenden was daar niks van te merken. Tijdens en na de bruiloft kregen we heel veel complimenten over hoe leuk en spontaan de fotograaf was en ook de foto’s die we op sociaal media hebben geplaatst werden enthousiast ontvangen.

 

We zullen iedereen Natalie zeker aanraden aan anderen! 

 

Liefs Chantal en Ricardo "

" Wij hebben Natalie als fotograaf voor onze bruiloft gevraagd. Vanaf het eerste contact klikte het direct. Ze neemt rustig de tijd om alles tot in de puntjes te bespreken. Tussen de tijd van het eerste contact het de trouwdag blijft ze contact houden en navragen of er niks wijzigt in de planning, dat is erg prettig want zelf wil je nog wel eens iets vergeten.

 

Een week voor de bruiloft worden de laatste puntje besproken hoe je bijv. de groepsfoto's wilt en op welke locatie de shoot moet plaatsvinden. Op onze grote dag heeft ze prachtige foto's gemaakt, onze shoot was helemaal geweldig, ze weet precies de mooie plekjes op te zoeken en dat is uiteindelijk terug te zien aan de foto's!

Wij hadden Natalie totaal voor 10 uur bij ons en dat was het allemaal meer dan waard! Onlangs hebben we ons fotoboek gekregen en dat was in één woord Fantastisch!! Twijfel je over een fotograaf, zoek dan niet verder en neem contact op met Natalie! "

Natalie Fotografie -303.jpg

" Natalie is een spontane en enthousiaste vrouw met veel oog voor detail. Ze heeft onze bruiloft van begin tot eind prachtig vastgelegd. We voelden ons erg op ons gemak tijdens de shoot. Het was gezellig en ongedwongen. Precies zoals wij dat fijn vinden. Na de tijd hebben we een mooi fotoboek en een usb’tje met alle foto’s ontvangen. Al met al zijn we erg tevreden! We zouden haar dan ook zeker aanbevelen aan anderen. "

"Natalie is een fantastisch persoon, en fotografe. Zij heeft onze dag prachtig weten vast te leggen. We zijn ontzettend blij. Ook kregen wij na een week al een aantal foto’s te zien en binnen 3 weken alle foto's! Snelle service! Hele mooie foto’s!"

Natalie Fotografie 251.jpg

" Natalie heeft met veel zorg prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft. Je merkt nauwelijks dat ze er is, en ze weet alle bijzondere momenten en mensen liefdevol vast te leggen. Na een fijn kennismakingsgesprek bij ons thuis, en korte afstemming vooraf heeft ze onze wensen goed geïnventariseerd wat resulteert in hele ontspannen en natuurlijke foto’s. Ook het boek met daarin alle herinneringen heeft ze met veel zorgvuldigheid gemaakt (en snel!). We krijgen er veel complimenten over. Dus Natalie nogmaals veel dank!

 

Groetjes Anne & Jennifer "

" When we look for wedding photographer we found Natalie. She was the best. The moust kind and perfect fit for us. Her pictures are amazing we get so many compliments on them. She captured all small and sweet moments we will cherish forever. We got a preview within a few days and all the pictures in a month. Would really recommend! "

NHF-73.jpg

" Natalie heeft onze bruiloft gefotografeerd. Het contact voor die tijd was prima en duidelijk. Ook tijdens de shoot was het contact goed en professioneel.

 

De dag erna hadden we al een preview met prachtige, lichte en kleurrijke foto's. Op de rest moeten we nog even wachten maar we zijn erg benieuwd!

 

Natalie, bedankt!

 

Groet, René & Sandra "

" Natalie is een hele leuke, spontane en lieve fotograaf. Vanaf het eerste begin hadden we een goed gevoel bij haar en was het snel duidelijk dat ze onze bruiloft zou gaan vastleggen. Het contact verloopt makkelijk en soepel. Natalie staat open voor allerlei ideeën maar geeft ook zelf haar input. Natalie Fotografie is een echte aanrader! "

Trouwfotograaf Utrecht
Natalie Fotografie-269.jpg

" Natalie was super om mee te werken en de foto’s zijn echt prachtig geworden! Zelfs mensen die niet graag op de foto gezet worden heeft ze er super mooi opgezet. Ik ben erg kieskeurig wat betreft fotografie, maar dit paste perfect bij wat ik mooi vind. "

bottom of page