top of page
Natalie Fotografie 580.jpg

Trouwen

Ik weet dat jullie druk bezig zijn met het plannen van jullie droombruiloft, maar laten we eerlijk zijn, geen bruiloft is compleet zonder de meest enthousiaste en af en toe een beetje gekke bruidsfotograaf. En raad eens? Jullie hebben me gevonden!

Ik ben Natalie Hogerhuis en als bruidsfotograaf ben ik gepassioneerd in het vastleggen van liefdesverhalen op een spontane en relaxte werkwijze. Mijn doel is om jullie speciale dag te transformeren tot tijdloze herinneringen die jullie voor altijd koesteren. Mijn superkracht? Door altijd op zoek te gaan naar het juiste licht, weet ik precies hoe ik het mooist jullie liefde in foto's moet vangen, terwijl jullie genieten van elk moment zonder ongemakkelijke poses.

Bij mij draait alles om jullie. Ik begrijp dat elke liefdesband uniek is, en daarom leg ik niet alleen vast wat ik zie, maar ook wat jullie voelen. Jullie vertederende glimlachen, intieme omhelzingen, zelfs die onverwachte traan van geluk. Elk moment draagt bij aan jullie unieke verhaal. Of jullie nu een knipoog naar traditie willen geven of de dansvloer op z'n kop willen zetten met jullie te gekke moves, ik ben erbij met mijn camera en misschien zelfs een dansje als jullie dat willen.

Vraag hieronder de brochure aan om te ontdekken hoe ik jullie liefdesverhaal kan laten schitteren. Als jullie er klaar voor zijn om jullie avontuur met mij te delen, sta ik klaar voor een vrijblijvend gesprek.

Trouwen in het buitenland

Een destination wedding biedt niet alleen een onvergetelijke trouwdag, maar ook een avontuurlijke reis voor jou en je gasten. Of het nou op een mooi stukje strand is of een in een pittoresk stadje, ik reis graag met jullie mee om dit unieke avontuur vast te leggen. Naast het normale tarief wat ik in Nederland vraag, komen er alleen extra kosten bij voor de reis, verblijf en eventuele huurauto. Laat me jullie specifieke plannen weten en ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat voor jullie.

Destination wedding fotograaf

Prijzen

6 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 250 foto's

Reiskosten binnen een straal van 40 km vanaf Zeist

Verrassingsalbum 15x15 cm

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

1.570,-

8 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 300 foto's

Reiskosten binnen een straal van 40 km vanaf Zeist

 

Verrassingsalbum 15x15 cm

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

1.830,-

10 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 350 foto's

Reiskosten binnen een straal van 40 km vanaf Zeist

 Luxe album 25x25cm

incl. 30 pagina's

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

2.390,-

12 uur

Kennismakingsgesprek

Minimaal 400 foto's

Incl. reiskosten

Luxe album 30x30cm

incl. 30 pagina's

USB-stick

Preview binnen 3 dagen

2.650,-

Extra's

Upgrade Fotoboek​

(voor pakketen van 6 en 8 uur)

30 pagina's

Gewatteerde kaft

(lederlook, linnen, suede, vinyl)

Luxe bewaarbox (optioneel)

Hoog kwalitatief fotopapier

Vlakliggende pagina's

 

v.a. 380,-

Pre-weddingshoot

15 foto's

+/- 60 minuten

Foto's zelf uit te kiezen vanuit een online galerij

Te gebruiken voor Save-The-Date kaarten

Extra foto's bij te bestellen

90,-

2e fotograaf

Al vanaf 1 uur te boeken

Meer gevarieerde foto's dankzij het tegelijkertijd fotograferen vanuit twee invalshoeken.

Mogelijkheid tot opsplitsen. 

Ideaal bij bijvoorbeeld het aankleedmoment van bruid én bruidegom.

Ontvang extra foto's

v.a. 130,- p/u

Vraag hier je brochure aan
(Let op: Mijn mailtjes kunnen in je spambox terechtkomen)

Bedankt voor je aanvraag!

Werkwijze

Voor de bruiloft

Om tot een mooi eindresultaat te komen beginnen we natuurlijk met een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen om te zien of we een match zijn. We bespreken jullie dag globaal en ik laat weten wat ik voor jullie daarin kan betekenen. Na het gesprek stuur ik jullie een offerte op en dan is het tijd om te beslissen of jullie verder met mij in zee willen gaan (voor mij spannend!!). Na akkoord betalen jullie aan en dan zal jullie datum definitief in mijn agenda staan. YES! 

Ongeveer 2 weken voor de bruiloft is het tijd om weer even om de tafel te gaan zitten want dan nemen we namelijk het definitieve draaiboek door die ik ook graag van jullie digitaal ontvang.

Eindelijk is het zover!

Op de dag zelf ga ik helemaal mee met de flow en jullie zullen soms niet eens merken dat ik in de buurt ben. Maar... als we tijdens de fotoshoot toffe beelden van jullie gaan schieten, dan kan ik soms erg enthousiast uit de hoek komen. Dus opgepast. Ik snap natuurlijk dat jullie niet elke dag voor de camera staan dus ik loods jullie hier helemaal doorheen om leuke en eenvoudige opdrachten te laten uitvoeren. En niet vergeten: Geniet! Want als jullie op dat moment van elkaar genieten, doen jullie dat later ook bij het zien van deze foto's.

Na de bruiloft

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 3 dagen een preview in een online galerij. Misschien wel als jullie al in de zon liggen te chillen tijdens jullie honeymoon? Binnen 6 weken zullen jullie alle foto's van mij digitaal ontvangen en het fotoboek met usb volgt daarna. Indien jullie voor het pakket van 6 of 8 uur fotografie hebben gekozen, is mogelijk om jullie verrassingsalbum te upgraden naar een mooi luxe fotoalbum. Voor alle luxe albums geldt dat jullie vanuit de online galerij zelf jullie mooiste foto's uitkiezen die jullie in het album willen hebben. In elke album zit standaard 30 pagina's, maar is naar wens uit te breiden.

bottom of page