top of page

Fine-Art Portret

Portret fotograaf Utrecht

Jouw kind blijft niet voor altijd klein. Het groeit, pubert en bouwt een eigen leven op. En als het eenmaal zover is, denk je: kon ik maar terug in de tijd. Met foto’s kan dat. Maar de schoolfoto’s zeggen je niet zoveel. Dus je wilt iets unieks, moois en tijdloos. Of misschien wil je jezelf of iemand anders op een bijzondere manier vast laten leggen.

 

Met fine-art fotografie maak je er een kunstwerk van. Want het is een indrukwekkend portret waar je naar blijft kijken. Een foto die je niet in een rommelige lade laat verstoffen, maar aan je muur hangt als waardevol schilderij. Het is een tijdloze herinnering die altijd mooi is, ook over 50 jaar. En waar je altijd langer naar wilt kijken, omdat het je blijft boeien. 

 

Hoe de foto eruit komt te zien, bepaal je zelf. Want de mogelijkheden voor fine-art zijn oneindig. Samen bespreken we jouw ideeën. Waar wil je de foto ophangen? Of is het een cadeau? En welke sfeer trekt je aan? Dat is de basis. Daarna werk ik het concept uit. Welke kleuren, kleding en licht passen daar bij? Als het plaatje compleet is, is het tijd voor het leukste: de fine-art fotoshoot!

 

Zodat het straks een tijdloze herinnering is, die perfect op z’n plek hangt. 

NH6A3795-2 kopie.jpg

Inhoud fine-art fotoshoot:

  • Voor 1 persoon

  • De fotoshoot vindt plaats in de fotostudio in Woudenberg

  • Kies zelf je mooiste foto's uit

  • Je ontvangt 3 professionele bewerkte foto's in hoge resolutie

  • Mogelijkheid tot bijbestellen (€25 per foto)

  • Advies voor haar, make-up en kleding

€ 175

Optioneel bij te boeken:

  • Haar en make-up stylist

  • Losse afdrukken en wanddecoratie

Belangrijk om te weten:

 

De minimumleeftijd voor kinderen is 4 jaar en ouder. Omdat het een geposeerde shoot is, moet het kind goed aanwijzingen kunnen opvolgen. 

De digitale bestanden worden in kleur op hoge resolutie verstuurd via WeTransfer.

Tenzij anders is aangegeven, wordt tijdens het boeken toestemming gegeven om de foto's door mij te gebruiken voor promotiedoeleinden (website, social media)

bottom of page