top of page

Over mij

Hey! Ik ben Natalie Hogerhuis. Samen met mijn man en 2 boevenkindjes van 4 en 6 woon ik in Zeist. Naast moeder en fotograaf werk ik 2 dagen in de week op de poli bloedafname in het UMCU. Mijn interesse in fotografie bestond al vanaf mijn 17e. Ik had zo'n klein cameraatje waar ik dacht een beetje leuke foto's te kunnen maken. Maar eigenlijk was dat natuurlijk kansloos met dat ding wat ik had. Heel veel jaar later kocht ik dan eindelijk een "echte" spiegelreflex camera en leerde mezelf daarmee fotograferen. Sinds ik die camera heb, is dat ding nog net niet aan me vast gegroeid. Want wat geniet ik ervan om mooie dingen en gebeurtenissen vastleggen. Inmiddels ben ik een gepassioneerde fotograaf die van haar hobby, haar werk heeft gemaakt. Mijn stijl van fotograferen is licht en kleurijk met een romantisch tintje. Een foto zie ik als het bevriezen van dat ene mooie moment die nog mooier en waardevoller wordt als je er jaren later nog op terug kan kijken.

Naast fotograferen geniet ik ook van winkelen, taartjes eten, de geur van een zomerse regenbui, mooie vakanties maken, cadeautjes uitpakken, cocktails drinken, een mooie bos bloemen en dansen. Ooit toen ik nog tijd over had, 2 kinderen geleden dus, vond ik het ook heel leuk om creatief bezig te zijn. Ik zat vaak achter de naaimachine en vond het leuk om te schilderen en tekenen. 1 jurk uit de krantengarderobe heb dan ik ook zelf gemaakt!

 

Ik houd heel erg van mini hapjes en kleine gerechtjes. High tea, tapas en sushi is echt uitgevonden voor mij. Ik vind veel lekker en daardoor kan nooit zo goed kiezen namelijk. Keuzes maken is dus niet mijn specialiteit. Ohja, en wist je dat ik grote fan bent van Pippi Langkous? Vroeger zei ik altijd dat het mijn zus was, want we hebben allebei rood haar. Maar eigenlijk vond ik haar zo leuk omdat ik net zo stoer wilde zijn. En stiekem nog steeds! 

 

Zie ik je snel?

Natalie

bottom of page