top of page

Met veel enthousiasme kan ik dan eindelijk zeggen: "een nieuwe droom is voor mij uitgekomen". In mijn gezellig ingerichte studio komt kunst en fotografie samen tot prachtige kunstwerken. 

Zwangerschapsfotografie in boho-stijl of fine-art fotografie waar de mogelijkheden oneindig zijn. Mijn fotostudio in Woudenberg is er klaar voor! Klaar om herinneringen te vereeuwigen. 

 

Voor als je het moment van je zwangerschap voor altijd wilt blijven voelen. Met een dromerige stijl, een prachtige jurk, pampaspluimen en natuurlijk licht. Of met een intieme sfeer, zacht licht, lingerie en jouw zwangere buik

 

Voor als je een indrukwekkend kunstportret wilt, waar je niet op uitgekeken raakt. Met oneindig veel mogelijkheden in licht, kleuren, details, kleding en sfeer. Klassiek, extravagant of modern. 

 

Samen zorgen we voor een onvergetelijke herinnering. Is het een cadeau voor iemand anders? Of hang je de foto in je eigen huis? Wil je de digitale foto afdrukken? Van begin tot eind ben ik er voor je, zodat het eindproduct altijd van de beste kwaliteit is. 

Welkom in mijn fotostudio

Fine-art fotografie
fine-art portret fotograaf

Fine-Art

Een kunstwerk van je kind of jezelf. Dat is een foto die je raakt en waar je naar blijft kijken. Met fine-art fotografie creëer je een onuitwisbare herinnering. Want ook al wordt je kind ouder, deze foto is tijdloos. En daardoor blijft deze herinnering altijd bestaan. 

 

Lees meer...

Zwangerschap

Het moment dat je op je vrouwelijkst bent. Op de meest pure manier, met een wonder in je buik. Dat is jouw moment. Dus leg deze mooiste periode in je leven vast, want terugdraaien kan niet. Door nu stil te staan bij je zwangerschap, herinner je je dit gevoel over 10 jaar nog steeds. Want hoe ouder je wordt, hoe waardevoller de herinnering.  

 

Lees meer...

Fotograaf utrecht
Cakesmash fotoshoot Utrecht

Cake Smash

Een jaar vol mijlpalen, knuffeltjes en mooie momenten verdient een speciaal feestje. En wat is er nu leuker dan de ondeugende avonturen van je kleine spruit vastleggen terwijl ze hun allereerste verjaardagstaart ontdekken?

 

Lees meer...

Zakelijk

Als ondernemer weet je als geen ander dat de eerste indruk van jouw (potentiële) klanten erg belangrijk kan zijn. Met een zakelijk portret laat je niet alleen het gezicht achter jouw bedrijf zien, maar het straalt ook professionaliteit en vertrouwen uit. 

BINNENKORT MEER INFORMATIE

Zakelijk portret Utrecht
bottom of page