top of page

Werkwijze

Het boeken van de fotoshoot

Als ik een mailtje krijg met een aanvraag voor een fotoshoot, kijken we samen naar een geschikte datum en locatie. De shoots plan ik altijd in de ochtend of vroeg in de avond in zodat ik het mooiste licht heb. De locatie is afhankelijk van de soort shoot die je graag wil boeken. Na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto's die gemaakt zijn en die bewerk ik die grotendeels al. Deze foto's zet ik met een watermerk in een persoonlijk online galerij. Via een link kun je alle foto's bekijken en uitkiezen die je uiteindelijk wil bestellen. Dit doe je door op het hartje te klikken bij de foto. Na de definitieve keuze zal ik de foto's zorgvuldig na lopen en waar nodig nog wat aanpassen. Ook zal ik je direct na de keuze een betaalverzoek sturen. Na betaling zal ik de bestelde foto's opsturen via WeTransfer.

 

Slecht weer op de dag van de fotoshoot

Mocht het op de dag van de fotoshoot regenen of stormen, verzetten we de fotoshoot naar een andere dag. Als ik een dag voor de fotoshoot zie dat het slecht weer wordt, zal ik de avond van te voren nog even contact opnemen.

Een fotoboek laten maken

Als je van de foto's een fotoboek wil laten maken, is het handig om dit van te voren aan te geven. Ik stuur je vooraf een prijslijst toe en neem dan mijn stalenboekje mee zodat je het materiaal van de kaft uit kan kiezen. Als alle foto's zijn verstuurd, kan je kiezen welke foto's je in het boek wil hebben. De hoeveelheid is afhankelijk van het formaat van het boek. Het duurt ongeveer 3 weken voordat het boek kan worden opgestuurd. Buiten Zeist worden de verzendkosten in rekening gebracht.

Wil je nog meer weten? Vraag er gerust naar via het contactformulier!

bottom of page